een beetje duurzaam doen December 13, 2017 0

De Poep-Up Store maakt wasbare luiers weer hip

Het leven van kersverse ouders werd in één klap een stuk makkelijker met de komst van de wegwerpluier. Babybilletjes waren weer schoon en droog in een poep en ’n scheet. Maar de productie en recycling van luiers is alles behalve eenvoudig en zelfs schadelijk voor het milieu. Sanne Schotting kwam met een alternatief: een wasbare luier die in niets lijkt op de versie van vroeger. Begin december opende Sanne haar Poep-Up Store aan de Zwaanhals in Rotterdam. Het is de komende weken hét domein voor wasbare luiers. Sanne: “De wasbare luier van nu heeft niks meer te maken met de natte lap van vroeger. Het is een mooi, nieuw en makkelijk product. Ik wil het hip maken.”

 

WAT KAN JIJ DOEN?

Draag bij aan een schonere wereld en kóóp die luiers!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

About the author

admin:

0 Comments

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Leave a Reply